Egy megbízható adatbázisra lenne szüksége, ahol megtalálhatja a vállalkozása fejlesztéséhez legjobb partnereket?

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara a Regisztrált vállalkozások adatbázisával nyújt segítséget ebben Önnek.

 
Nyilvántartásba vett vállalkozások publikus adatbázisa

A rendezett regisztrációval rendelkező vállalkozások adatbázisa 2012. június óta elérhető.
A keresőt bárki bejelentkezés nélkül, ingyenesen használhatja, ahol a gazdálkodó szervezetek székhelyén és tevékenységi adatain kívül, árbevételéről és foglalkoztatottai számáról is kategória szerinti képet kaphatunk (ha a keresett vállalkozás hozzájárult adatai közzétételéhez).

Az adatbázisban adószámra, névre, vármegyére, városra és szövegesen meghatározott tevékenységre lehet keresni. Minél pontosabb eredmény eléréséhez érdemes több információt megadni, de már egy cella kitöltésével is elindítható a keresés. Ha ismeri a keresendő vállalkozás adószámát, érdemes az adószám első 8 számjegyére keresni, minden más információ kitöltése nélkül.

Az adatbázis ide kattintva érhető el.

 

Címlista szolgáltatás az adatbázisból

A kamarai nyilvántartásból történő olyan elektronikus (e-mail, CD, DVD), vagy papíralapú adatszolgáltatásért, mely a nyilvántartott adatok különböző ismérvek szerinti leválogatását tartalmazza, 5000 Ft alapdíjat, továbbá az adatszolgáltatással érintett gazdálkodó szervezetek számától függően (adatsorok darabszáma) az alábbi táblázat szerinti díjat kell fizetni. A díjak nettó összegek, az általános forgalmi adót nem tartalmazzák.
A szolgáltatás iránti igényét a regisztracio@cskik.hu e-mail címen jelezheti.

Átadott adatsorok darabszáma Fizetendő díj
1 – 100 10 Ft/db
101 – 1000 1000 Ft + 5 Ft/db
1000 – 10000 5500 Ft + 2 Ft/db
10001 – 23500 Ft +1 Ft/db

Kamaránk a nyilvános adatbázisból tömegesen adatokat kiadni a Csongrád-Csanád vármegyei székhelyű, rendezett regisztrációval rendelkező vállalkozásokra vonatkozóan tud. Ha több megye adataira van szükség, abban a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (mkik@mkik.hu) az illetékes.

A szolgáltatással kapcsolatos további információk a kapcsolt dokumentumra kattintva érhetőek el.

 

MKIK Céges Piactér

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kialakított egy céges piacteret amelynek célja a cégek közötti üzleti kapcsolatok élénkítése és támogatása. A felület a vállalkozások számára biztosít lehetőséget a szabad kapacitásaik megjelenítésére.

A felület a következő linken keresztül érhető el: https://mkik.hu/piacter

A Piactér és a felajánlások rendszeréről bevett tájékoztatás a kapcsolt dokumentumok között olvasható.