A regisztrált vállalkozások részére ingyenes adózási tanácsadás keretében igyekszünk segítséget nyújtani könyvelési, adózási kérdéseik megoldásában. Szakértőink évente egy alkalommal nyújtanak térítésmentes személyre szabott tanácsadást az alábbi témákban előzetes egyeztetés alapján:

Hogyan vehető igénybe?

Az ingyenes adózási tanácsadás szolgáltatásunkat csak kamarai hozzájárulás szempontjából rendezett folyószámlával rendelkező Csongrád-Csanád vármegyei székhelyű vállalkozások, illetve a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamaránál önkéntes tagsággal rendelkező vállalkozások vehetik igénybe.


Kérdés esetén hívjon bennünket a 62/554-250-es telefonszámon vagy írjon a szakerto@cskik.hu e-mail címre.

 

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a területi gazdasági kamarák tájékoztató és felvilágosító tevékenysége a gazdasági kamarákról szóló 1999. évi CXXI. törvény 8 § (2a) bekezdésén alapul, mely az Alkotmánybíróság 60/1992. (XI. 17.) AB határozata, valamint a jogalkotásról szóló törvény rendelkezései alapján nem minősül hatósági állásfoglalásának, jogi iránymutatásának. A tájékoztatás, illetve felvilágosítás a kamara mint köztestület, illetve a bevont külső szakértő szakmai álláspontját tükrözi, jogi kötőerővel nem bír, kizárólag a legjobb tudomása szerint kialakított szakmai álláspontot tükrözi, amely egy esetleges jogvita esetén az eljáró bíróságot nem köti.

Kapcsolódó dokumentumok: