Tagjaink számos szolgáltatásunkat ingyenesen, vagy jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe. Az alábbiakban ezekről, valamint a kamarai tagsággal kapcsolatos információkról tájékozódhat.

Kamaránk több mint 130 éves múltra tekint vissza. Jelenleg több mint 1000 tagunk van a kereskedelem, az ipar, a szolgáltatás és a kézműipar területéről.
Feladatunk, hogy a piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, gazdasági elemzésekkel, előrejelzésekkel, a szakképzés feladatainak koordinálásával, javaslatokkal, megbízható üzleti kapcsolatok kiépítésével, üzletviteli tanácsadással segítsük tagjainkat és a gazdasági élet szereplőit. Kamaránkról bővebben IDE kattintva olvashat.

Ismerje meg a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara nyújtotta lehetőségeket, és használja ki a kamarai tagsággal járó előnyöket!

AZ ÖNKÉNTES TAGSÁG ELŐNYEI

TÉRITÉSMENTESTANÁCSADÁSOK

KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTEL KÉPZÉSEKEN, RENDEZVÉNYEKEN

E-BUSINESS SZOLGÁLTATÁSOK


Amennyiben úgy gondolja, hogy partnerként együtt szeretne működni velünk céljai elérésében és szeretne kamarai közösségünk tagja lenni, a kapcsolódó dokumentumok között található tagfelvételi kérelem és a tagdíj megállapításához szükséges adatlap kitöltésével kérheti felvételét a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara tagjai közé.

Ha bővebb információra van szüksége, írjon a tagsag@cskik.hu e-mail címre,
vagy keresse munkatársainkat kamaránk szegedi, hódmezővásárhelyi, szentesi, makói, csongrádi és mórahalmi irodájában.
ÜGYFÉLSZOLGÁLATAINK