INNOPROM kiállítás - Ingyenes megjelenési lehetőség a HEPA nemzeti standon

Az INNOPROM orosz ipari innovációs kiállítás 2024. július 8-11. között kerül megrendezésre Jekatyerinburgban. A kiállítók számára a kiállítás lehetőséget biztosít innovatív termékeik széles közönség előtti bemutatására, illetve más gyártók termékeinek megismerésére.

A kiállítás keretében lehetőség nyílik a potenciális üzleti partnerek azonosítására, kapcsolatépítésre, hosszútávú partnerkapcsolatok és együttműködés kialakítására, ezzel is elősegítve a magyar vállalkozások nemzetközi kereskedelmét, exportpiacra lépését, ugyanis a kiállítás nemcsak a helyi szakembereket és üzletembereket vonzza, hanem a világ minden tájáról érkeznek résztvevők, ezzel színesítve az eseményt és a lehetőségek tárházát.

A kiállításon a HEPA nemzeti standdal jelenik meg, melyen ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít termékek népszerűsítésére, katalógusok, brossúrák elhelyezésére. Kiutazás és szállásfoglalás egyénileg és önköltségen történik; ezek a költségek a vállalkozásokat terhelik.

A cégek részvételi szándékukat az alábbi jelentkezési lap cégszerű kitöltésével és a madari.akos@hepa.hu , illetve az eenszeged@cskik.hu e-mail-címekre történő visszaküldésével jelezhetik.

Jelentkezési határidő: 2024. április 30.

Jelentkezési lap

(A jelentkezési lapot ki kell nyomtatni, kitölteni, majd aláírva/pecsételve, scannelve visszaküldeni a megadott e-mail címekre.)