Hírek - Összes hír

A K&H Csoport kilenc éve kiemelt figyelmet fordít a családi vállalatokra és a társadalmi, gazdasági szempontból legjobb gyakorlatokat idén is díjjal értékeli. Idén négy kategóriában, augusztus 2-áig lehet benyújtani a nevezéseket.

2024.05.16.

Szegeden építi meg első európai üzemét a világ legnagyobb elektromos autógyártójának számító kínai BYD. Mivel a beruházás jelentős hatással lesz vármegyénk gazdaságára, ezért a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara felmérést végez a vármegyei vállalkozások körében.

2024.05.15.

Május 7-én a a világ vezető HR-szolgáltatójaként ismert Randstad Hungary Kft. ügyvezetője, Baja Sándor tartott előadást a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara székházában, ahol a legfrissebb munkaerő-piaci felmérésük adatait ismertette. Közölte, a munkaerő toborzásában a legnagyobb problémát a nem reális fizeté [...]

2024.05.15.

Május 24-én a Móra Ferenc Múzeumban tartjuk meg hagyományos nyárindító üzleti estünket.

2024.05.14.

Az év első felében sikeres mestervizsgát tett szakembereket köszöntötte hétfőn a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara (CSKIK), valamint a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjében sikeresen szereplő diákokat és felkészítőiket is köszöntötte.

2024.05.14.

Dr. Kőkuti Attilával, az iparkamara elnökével beszélgettünk podcast-sorozatunk első adásában.

2024.05.13.

Négy alkalomból álló, ingyenes, a mesterséges intelligenciáról szóló kurzussorozatot szervezett vállalkozók számára az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Szoftverfejlesztés Tanszéke és a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara. Az érdeklődők megismerkedhettek többek között a nagy nyelvi modellekkel, az intel [...]

2024.05.10.

Az ÉVOSZ, az MKIK, a CSKIK, valamint az iConSoft kft. a Vállalkozásfejlesztési Program keretében Szegeden „Digitalizáció az építőiparban” címmel workshopokat szervez, melyek az építőiparban dolgozó tervező és kivitelező szakemberek számára nyújt segítséget a hatékonyság növelésében.

2024.05.10.

Ismét a mesterséges intelligenciáról szólt az i3 klub eseménye, ezúttal viszont jogi oldalról közelítettük meg a témát. Érdekes információkra derült fény.

2024.05.07.

Szegedre érkezett április 29-én a Velünk a vállalkozásodért – Amit a jövőről tudni érdemes vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat, amit Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitott meg.

2024.04.29.

Enterprise Europe Network irodánk részt vesz az Európai Bizottság legújabb kutatásának népszerűsítésében. Ez a kérdőív azoknak a kkv-knak szól, amelyek a textiliparban tevékenykednek, gyártás vagy forgalmazás során a textil termékek címkézését végzik.

2024.04.29.

Vállalkozásfejlesztési projektünkben ezúttal Csongrádon szerveztünk vállalkozói fórumot, melynek április 23-án a Diana Fegyvertechnikai Technikum és Kollégium adott otthont, amit be is járhattak a vállalkozók a program végén.

2024.04.26.